U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Beschut door bebouwing en een tuinmuur is er op de begane grond een mooie patio. Deze is te bereiken via de twee schuifpuien vanuit de woonkamer, de buitentrap vanaf het dakterras en tenslotte via een deur vanuit de berging. Onder de buitentrap is nog en kleine berging aanwezig.

PatioPatioDe patio is aan alle zijden gesloten, waardoor er een gevoel van een tweede woonkamer aanwezig is. Als vanzelf kijk je - zittend op de patio - naar boven naar de specifieke dakconstructie boven het dakterras en het balkon van de tweede verdieping.

Zicht vanaf de patioZicht vanaf de patioInmiddels is de op bovenstaande foto zichtbare kamperfoelie van de trapleuning verwijderd en vervangen door hanging-baskets die elk voorjaar gevuld worden met eenjarige planten.

Hanging-baskets aan trapleuning en tuinmuur.Hanging-baskets aan trapleuning en tuinmuur.

Overigens zie je op deze foto geen doorloop naar de tuin van de buren, maar een spiegel die op de patio een grappig ruimtelijk effect te weeg brengt.

Links en rechts van deze spiegel zijn rekken bevestigd voor een mooie klimhortensia. Deze voorkomen een versteende beleving van deze besloten patio. Deze planten zijn eerlijk gezegd niet rijkbloeiend, maar hebben wel mooie bloemschermen.

Bloemscherm van de klimhortensia op de patio.Bloemscherm van de klimhortensia op de patio.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?