U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vanaf het dakterras hebben we een mooi zicht op de Klaphekweg en de woningen ten westen daarvan, die bij het totale project van onze woningen horen. Als de bomen echter in het blad zitten, heb je echter het gevoel dat je aan de overzijde van de Klaphekweg een soort bos hebt liggen.

Uitzicht dakterras.Uitzicht dakterras.

Het dakterras is een 'place to be' vanaf het vroege voorjaar tot het begin van de herfst. Vooral door de vele beschutting en de gunstige ligging ten opzichte van de meest voorkomende windrichting en de stand van de zon. Er is echter door het balkon en het hoger gelegen dak voldoende schaduw te vinden. Dit geeft zelfs de gelegenheid om bij regen niet in paniek alles in veiligheid te moeten brengen.

Eind april/begin mei al heerlijk buiten zittenEind april/begin mei al heerlijk buiten zitten

Door de ruimte is het mogelijk door de nodige stoelen en tafels te plaatsen om met meerdere gasten hier te vertoeven. Ook is er ruimte om lekker buiten te kunnen eten.

BBQ op het dakterres.BBQ op het dakterres.

Inmiddels is dit dakterras ook aangekleed met wat plantenbakken en een tuintje op (letterlijk) een vierkante meter. Hier worden vooral rijkbloeiende eenjarige planten gezet.

Vierkante-meter-tuin met perunia en vlijtig liesje.Vierkante-meter-tuin met perunia en vlijtig liesje.

Al enkele jaren groeit aan het klimrek van die m² een vaste passiebloem. Verspreid over het hele zomerseizoen geeft deze prachtige bloemen.

Passiebloem op dakterras met de vele details in de bloem.Passiebloem op dakterras met de vele details in de bloem.

Bij het platform boven de buitentrap tussen dakterras en patio is een rek bevestigd voor een klimplant die de nodige ochtendzon kan gebruiken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?